Boerderijkatjes

Kat zoekt thuis krijgt vaak verwilderde of zeer schuwe katten binnen die tijdens hun leven vaak weinig tot geen contact gehad hebben met mensen. Ze kunnen vaak niet aarden als huiskat. Voor deze dieren zoeken wij uitzetlocaties zoals bijvoorbeeld boerderijen, stallen, manèges. Dit kan ook een tuin bij een particulier zijn waar veel ruimte en onderdak is. Deze katten kunnen muizen/ratten weghouden maar moeten wél gevoederd worden. Een deftige, tocht- en windvrije schuilplaats is vereist. Dit zijn geen huiskatten maar het kan dat ze na verloop van tijd echt vertrouwen in je gaan krijgen en zich laten aaien. Dit is echter geen garantie.

Vereisten: Elke dag voeding en drinkwater + een deftige schuilplaats (bijvoorbeeld een stal).

Deze poezen werden door ons steriel gemaakt, gevaccineerd, ontwormd en ontvlooid. Voor deze katten vragen we geen adoptiebijdrage omdat het belangrijkste is dat ze aanvaard worden zoals ze zijn en dat ze goed verzorgd worden ook al zijn het geen schootkatten.
Een vrije gift wordt uiteraard wel geapprecieerd.

Wij hebben vrijwel altijd katten beschikbaar voor uitzetlocaties. Ben je geïnteresseerd om een boerderijkat te adopteren, vul dan het contactformulier in.